CRM Opleidingen Beeckestijn Business School Special
CRM, Marketing & Sales Opleiding en Training

Binnen een tijdsbestek van 9 colleges behaalt u uw post HBO of postdoctorale diploma op het gebied van bijvoorbeeld Digital Marketing, CRM, Customer Experience, Social Media of Cross Media. Ook organiseert Beeckestijn Business School diverse clinics, die een verdieping vormen op het vakgebied en de laatste trends en ontwikkelingen uitgebreid belichten.

Gratis proefcolleges

Klik op de links van de betreffende opleiding voor meer informatie. U kunt zich via de informatiepagina kosteloos inschrijven voor het gratis proefcollege

Proefcolleges & Clinics


Clinic: Klant erger je niet - business game

Op vrijdagmiddag 10 oktober van 13.00 tot 17.00 uur geeft Beeckestijn Business School in samenwerking met Customer Games de business game Klant erger je niet. Leer in 4 uur hoe je de energie van medewerkers kunt verbinden met klantgericht denken en doen.

 
Lees verderData & Inschrijven

Clinic: De laatste ontwikkelingen binnen Google

Op vrijdag 17 oktober geeft onze docent Bas van den Beld een inspirerende clinic over de laatste ontwikkelingen binnen Google.

 
Lees verderData & Inschrijven

Clinic: Verviervoudig je conversie met usability

Op vrijdagochtend 7 november geeft docent Ronald Verschueren een inspirerende clinic over het verbeteren van uw online conversie.

 
Lees verderData & Inschrijven