CRM Opleidingen Beeckestijn Business School Special
CRM, Marketing & Sales Opleiding en Training

Binnen een tijdsbestek van 9 colleges behaalt u uw post HBO of postdoctorale diploma op het gebied van bijvoorbeeld Digital Marketing, CRM, Customer Experience, Social Media of Cross Media. Ook organiseert Beeckestijn Business School diverse clinics, die een verdieping vormen op het vakgebied en de laatste trends en ontwikkelingen uitgebreid belichten.

Gratis proefcolleges

Klik op de links van de betreffende opleiding voor meer informatie. U kunt zich via de informatiepagina kosteloos inschrijven voor het gratis proefcollege

Proefcolleges & Clinics


Clinic: Wat maakt een marketing campagne succesvol?

Op maandagavond 24 november geeft Beeckestijn Business School een clinic over Campagne Management. Wat is tegenwoordig nog een marketing campagne? De kracht is het succesvol managen van meerdere campagnes naast elkaar, over meerdere media. Het onderling afstemmen van inbound en outbound communicatie is daarom één van de lastigste marketingcommunicatie-vraagstukken die er bestaat.

 
Lees verderData & Inschrijven

Clinic: Wat is de return on customer experience management en hoe meet je dat?

Op maandagavond 15 december geeft Beeckestijn Business School in samenwerking met Kathy van der Laar een clinic over de return on Customer Experience. De implementatie van Customer Experience in een organisatie vraagt veel van het management. Het begint met het geloof en de return on investment. Is er een business case of niet? Is deze nodig? Tijdens een implementatie komt vervolgens de verandering op gang, eerst merkbaar daarna meetbaar. Dit vergt tijd en lef. Lef om door te gaan ook als het spannend wordt en de korte termijn doelstellingen onder druk staan. Kathy van de Laar zal aan de hand van cases en voorbeelden inzicht geven hoe een organisatie een veranderproces doormaakt richting Customer Experience.

 
Lees verderData & Inschrijven